Mozaikkereső

2021.01.30. 11:00

Gazdára talált pénteken a két nyereményautó

Közel százezer beküldött szelvény közül sorsolták ki a két szerencsés nyertest.

20210129 Veszprém Mozaikkereső játékunk fődíjának, a két személygépkocsinak a sorsolása a Napló szerkesztőségében. A sorsolást Szarka Márton egyetemista diákmunkás végezte, jelen volt Bogdán Katalin marketing koordinátor (fekete felső) és Őze Éva közjegyző (világos felső) Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Forrás: PK

Fotó: Fotó: Penovác Károly Veszprém Megyei Napló

Pénteken Veszprémben sorsolták ki azokat a szerencsés játékosokat, akik megnyerték Mozaikkereső játékunk fődíjait.

Hűséges előfizetőink számára indítottuk el idén is a Mozaikkereső játékunkat, most is hatalmas érdeklődés övezte nyereményjátékunkat, melyben a 19 megyei napilap – köztük az Észak-Magyarország – olvasói, előfizetői vehettek részt. Csütörtökön már kisorsoltuk a megyei díjakat, a játék sorsolása pénteken folytatódott, ahol gazdára talált a két Toyota Yaris Hybrid személygépkocsi. Országos szinten összesen közel 100 ezer játékszelvény érkezett a sorsolásra a megyei napilapoktól. Köztük voltak az Észak-Magyarország olvasói által beküldött szelvények is.

Mint ismert, a játékban csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt 2020. decemberben és 2021 januárjában, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve azt beküldték a játékszelvényen megadott címre.

Ők nyerték az autót

A Mozaikkereső játék fődíját, a két Toyota Yaris személygépkocsit Románovits Gábor (Berzence) és Geda Györgyné (Székesfehérvár) nyerte. Gratulálunk a nyerteseknek, köszönjük, hogy velünk játszottak!

(A borítóképen: Szarka Márton egyetemista sorsolta ki a győzteseket)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában