politika

2020.11.20. 13:00

Fidesz: a Jobbik hallgat a kormány 25 milliárdjáról

A baloldalon megkezdődött a harc az országgyűlési képviselőjelölti pozícióért, kommentálta Jakab Péter sajtótájékoztatóját a miskolci Fidesz-frakció vezetője.

20200922 Miskolc fotó: Kozma István KI Észak-Magyarország Sajtótájékoztató Miskolc közbiztonságával kapcsolatban. képen: dr. Nagy Ákos önkormányzati képviselő

Forrás: ÉM

Nagy Ákos megjegyezte: a miskolci baloldal akciócsoportja, a Jobbik több javaslatot tett az elmúlt évben.

– Elég ha csak az illegális hulladék Mályiban történő elhelyezésére gondolunk vagy arra, hogy amikor a város adóbevételeit a prostitúció támogatásával próbálták növelni. A bérrendezések tekintetében is komoly tapasztalatokkal bírnak, gondolva elsősorban a saját és frakciótársaik bérfejlesztésére, hiszen a választások után első feladatuk volt, hogy képviselőik legalább 5-6 különböző forrásból jussanak jövedelemhez – hangsúlyozta lapunknak Nagy Ákos frakció­vezető. Úgy látják: a javaslat előterjesztése előtt a konkrét számok hiányoznak.

– A Jobbik javaslata azonban arra sem ad választ, hogy miközben azt követelik, hogy a kormány ne avatkozzon bele semmibe, miként képzelik el, hogy jogszabályokkal befolyásolható a munkaerő szabad áramlása. Közben persze elfelejtik, hogy az egyes ágazatokban megkezdődött a bérek fejlesztése, és ha már Miskolcnál tartunk, kevéssé elegánsan hallgatnak arról a mintegy huszonöt milliárd forintról is, mely ez elmúlt évben a kormánynak köszönhetően Miskolcra érkezett, és melynek minden egyes forintja miskolci munkahelyek megtartását és miskolci családok megélhetését segíti – tette hozzá Nagy Ákos.

Összefoglalva a Fidesz frakciója nevében a vezető megjegyezte, hogy a Jobbik javaslata biztosan jelez: a baloldalon megkezdődött a harc a képviselőjelölti pozíciókért. Úgy látják: a következő hetekben sokszor állnak majd ki a miskolci baloldal testvérpártjai egymásra licitálva, hogy legyőzzék egymást.

(A borítóképen: Nagy Ákos)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában