támogatás

2020.09.30. 08:30

Már postázzák a nyomtatványokat

A napokban már kedden megkezdte a Magyar Posta azoknak a nyomtatványoknak a kézbesítését, amelyek visszaküldésével Miskolcon igényelhető a Salkaházi Sára Programban idén megemelt összeggel folyósításra kerülő egyszeri támogatás.

Szaniszló Bálint

Forrás: Shutterstock

A 2020-as, Salkaházi Plusz programban 10 százalékkal magasabb összeget kapnak majd az arra jogosultak. A 11 ezer forintos juttatás kifizetéséhez egy igénylőlapot kell kitölteniük, és lehetőleg 2020. október 31-ig személyesen vagy postai úton visszajuttatniuk a programban résztvevőknek Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatához. Az ügyfélkapuval rendelkezők idén már elektronikus úton is előterjeszthetik kérelmüket a www.miskolc.hu honlapon elérhető nyomtatványon, vagy a https://epapir.gov.hu/ alkalmazás használatával. A kérelmek benyújtásának végső határideje 2020. december 31. A támogatás összegét december hónapban kapják kézhez a jogosultak.

(A borítóképen: Az idősek igényelhetik)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában