A hétvége legjobb képei

2020.08.24. 18:00

Időjárás, koncertek, labdarúgó mérkőzések

Ez a hétvége sem telt el események nélkül. A fotósaink ismét fantasztikus képeket készítettek.

Zöldi Anikó

Nagy mennyiségű eső esett Miskolcon

Fotó: Vajda János

Játsszunk együtt címmel Halász Judit színész-énekes műsorát hallgathatta meg a nagyszámú érdeklődő – gyermekek és szüleik, nagyszüleik – szombaton délelőtt a Lovagi tornák terén.

Az Ezeregyéjszaka meséiből válogattak a fellépő mesemondók és táncosok szombaton délután a diósgyőri Tündérkert kávézójában tartott rendezvényen. Főként felnőtteknek szánták a különleges utazást a Közel-Kelet egzotikus meséi és dallamai világába, ám a rendezvényen gyermekeket is láttunk a nézők körében, láthatólag nekik is tetszett a műsor.

Nyolc esetben riasztották a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szakembereit a vasárnap délutáni nagy mennyiségű eső következtében – tudtuk meg Dojcsák Dávid szóvivőtől. Fák dőltek ki, gépkocsik akadtak el, Sátoraljaújhelyen pedig villám csapott egy ház tetőszerkezetébe, két kémény ledőlt. Miskolcon a selyemréti felüljáró alatti útszakasz is megtelt vízzel, így villamospótló autóbuszokkal oldották meg a közlekedést.

„A TeatRom egy színházi fesztivál Borsod megye romák lakta településein, roma alkotóktól – roma közönségnek.

Ne maradjatok le a hétvége legjobb képeiről!

A hétvége leglátványosabb képei itt tekinthetőek meg!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában