Hideg sor

2020.07.06. 16:00

Felmarják az aszfaltot

Újabb, látványos szakaszához érkezett a miskolci belváros nyugati része és az avasi városközpont között közlekedési kapocsként szolgáló Hideg sor felújítása.

Szaniszló Bálint

Fotó: Ádám János

Négy nappal ezelőtt megkezdték a meglévő aszfalt felmarását. A munkálatok a Hideg sor felső szakaszán kezdődnek, és fokozatosan haladnak lefelé. Közben – ahogy a munkálatok kezdete óta – jelzőőrös irányítással gondoskodnak a forgalom tereléséről.

A héten teljesen új aszfaltréteget kap a Gyár utca – Mendikás dűlő közötti, mintegy 1 kilométeres szakasz. Az út melletti járdákat már felújították, és ahol az ingatlanhatárok engedték, 2 méter szélességre bővítették, valamint a csapadékvíz elvezetése is megvalósult.

A beruházás utolsó lépéseként az útburkolatfestés és a KRESZ-táblák kihelyezése július végén várható. A projekt beleillik a tavaly kezdődött folyamatba, amelynek a Kiss Ernő utca felújítása volt az első eleme. Ezúttal a Hideg sornak a Gyár utca és Mendikás dűlő közötti, közel 1 kilométeres szakaszát újítják fel teljes egészében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában