nyereményjáték

2020.06.21. 17:30

A szavazók is nyerhettek

Átvették az évad színészére, előadására szavazók közül kisorsolt nyertesek az ajándékcsomagokat.

Apagyi Beáta

Fotó: Bujdos Tibor

A voksolók között három Észak-Magyarország-ajándékcsomagot és A Kárpát-medence ízei című szakácskönyvet sorsolt ki az Észak-Magyarország. A szerencsés olvasók péntek délután vehették át nyereményeiket szerkesztőségünkben.

Az évad színésze játékunk nyertesei Szaniszló Edina, Zentai Erika és Kaczur Petra lettek.

Közülük Kaczur Petra vett részt az eseményen. Elmondása szerint már évek óta rendelkezik színházbérlettel. Idén szeretett volna alapbérletről aranyra váltani, de a koronavírus megjelenése miatt kialakult helyzet ezt nem tette lehetővé. Nem válogat a darabok között, szívesen megnéz szinte mindent, ami kicsit is megfogja. Bár az idei évad nyertes darabjáról hely hiányában lemaradt, mindenképp szeretné a későbbiekben megtekinteni, biztos benne, hogy nem hiába ítélték oda neki a díjat.

– Szívügyem a színház, fiatalkoromban magam is egy színjátszó kör tagja voltam, aztán más utakra sodort az élet. A napokban volt szerencsénk megnézni a Francia rúd­ugrás című darabot, amely bár témáját illetően kicsit határfeszegető, mégis nagyszerű élményt nyújtó előadás – mesélte tapasztalatait. Ha teheti, részt vesz a Színházak éjszakáján meghirdetett programokon, kedvenc színésze Harsányi Attila.

Visszajáró látogatók

Az évad előadására voksolók közül Gerőczi Enikőn kívül dr. Üveges Gábor és Farkas Tamásné jelent meg az átadón.

Farkas Tamásné visszajáró látogatója a Miskolci Nemzeti Színháznak.

– Az ország több színházában is megfordultunk már. Miskolcon évről évre megváltjuk a bérleteinket a gyerekeimmel. Idén nagyon szomorúak voltunk, hogy négy előadás is elmaradt. De öröm az ürömben, hogy a Feketeszárú cseresznyét kétszer is volt alkalmunk megnézni. Kiváló volt a rendezés és a színészek játéka. A darabban megjelenő zene és tánc is dicséretet érdemel. A műfajok közül egyedül a vígjátékokat nem kedvelem túlzottan – mondta a nyertes.

Dr. Üveges Gábor nem szokott bérletet váltani, feleségével minden évben megnéznek 4-5 előadást. A modern darabokat részesítik előnyben, de mindig a leírástól függ, hogy mit választanak ki.

– Bár feleségemmel láttuk a nyertes darabot, többször is megnéznénk még. Főszereplőjének, Lajos Andrásnak a játékát nagyon szerettük, így külön öröm volt számunkra az eredményhirdetésnél látni, hallani a nevét. A darab rendezése és Czvikker Lilla énekhangja lenyűgözött bennünket – emelte ki.

(A borítóképen: Farkas Tamásné, dr. Üveges Gábor és Kaczur Petra)

Kapcsolódó cikkünk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában