Miskolc

2020.03.16. 19:30

Teljesült a kívánságuk

Jószolgálat díjas lett a miskolci kötődésű karitatív csoport.

A kívánság csapata lett a 2020-as Jószolgálat díj Önkéntesen végzett szociális munka közösségi kategóriájának győztese. A karitatív fiatalok szinte végig vezették közönségszavazást, végül a voksok hatvannégy százalékával végeztek az első helyen.

Segítség a segítségben

Zaveczki Tibor, A kívánság életre hívója lapunknak elmondta, hatalmas elismerés számukra a Jószolgálat díj.

– Az elmúlt másfél-két éves időszakban rengeteg időt, energiát és természetesen pénzt is beleöltünk abba, hogy ezeknek a gyermekeknek a vágyait, kívánságait valóra válthassuk. Ebben szerencsére több partnerünk is volt, sokan álltak mellénk. Most nagy segítség lesz ezeknek a költségeknek a fedezésére az az egymillió forint, ami a díjnak a része. Fontos, hogy a kívánságok teljesítéséhez szükséges pénzt a támogatóknak köszönhetően eddig is megoldottuk, így talán még ennél is többet jelent nekünk az elismeréssel járó egyéves médiakampány. Hisszük, hogy ezzel országos ismeretségre tehetünk szert, melynek köszönhetően még az eddiginél is több emberhez tudjuk majd eljuttatni A kívánság-csapat hitvallását – hangsúlyozta.

A kívánság-csapat miskolci és a környéken élő beteg vagy nehéz sorsú gyermekek kívánságát teljesíti.

Országosan is ismertek

Országos ismertségre azt követően tettek szert, hogy felújították a nyolcvanéves vilmányi nagymamának és unokáinak lakását, miközben a Balatonon nyaraltak velük. Zaveczki Tibort tavaly nyáron többen is jelölték az Észak-Magyarország a megye hétköznapi hősének, az olvasók pedig oda is ítélték nekik a rangos díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában