veszélyes szurkolás

2020.02.25. 10:33

Nagyot szaltózott egy DVTK drukker Kisvárdán – Frissítve

A kapu mögötti szektor első sorából akár józanul is le lehet esni. Elég egy gólöröm, vagy egy kifogásolt bírói ítélet utáni heves reklamálás.

2-300 drukker kísérte el a DVTK-t a hétvégén a Kisvárda elleni bajnoki meccsre. A csapat 0-2-ről hozta döntetlenre a meccset, a vendég drukkerek végig űzték a csapatot a pontszerzésért.

A mérkőzés második félidejében történt az eset, mikor a vendégcsapat és a tábor is épp lendületbe jött. A diósgyőri szurkolók épp a játékvezetőt osztották egy ítélet után, mikor az egyik fiatalembernek átesett a súlypontja a korlát felett és beesett a kapu mögé.

A szerencsétlen baleset 22:13-tól látható a videón.

https://www.youtube.com/embed/Rl8w8z5NCuk


Frissítés: Mint a szerencsétlenül járt fiatalember egyik szurkoló társától megtudtuk, elég csúnyán eltört a lába, amelynek gyógyulása és rehabilitációja hosszú hónapokat vehet igénybe. A boka alatt és fölött két helyen is eltört a csont, ám vélhetően nem a leesés utáni földetérés miatt, hanem, mert beakadt a korlátba, amikor átbillent rajta. – Nem volt ittas, hanem meglökték, és megbillent, így történt a szerencsétlen baleset. Mentő vitte kórházba Kisvárdán, majd onnan szállították át Miskolcra. Jelenleg stabil állapotban van, de nagy fájdalmai vannak, így bár köszöni az aggódást, kéri, hogy ne keressék, ugyanis rengeteg hívást kapott, ami akadályozza pihenését – tudatta a szurkolótárs portálunkkal. Mielőbbi felépülést kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában