bál

2020.01.30. 16:30

Jó cél megvalósításáért

Oktatási intézményeket támogat a bál bevétele.

Serfőző László

Oktatási intézmények vezetői vették át a támogatást

Fotó: Serfőző László

Tizenötödik alkalommal tartották meg a farsangi időszak kiemelkedő jótékonysági programját, a Szerencsi Polgári Együttműködés Egyesület által szervezett, Polgári Bálként köztudatba vonult táncos estet. A program nem csak nívójával, de kitűzött céljaival is kiemelkedik a hasonló rendezvények közül, lévén a bevétel hagyományosan támogatási szándékokat valósít meg. Az idén a város oktatási intézményeinek segítését tűzték ki célul a szervezők.

Az eseményen – amelyen dr. Varga Judit igazságügyi miniszter vállalt fővédnökséget – Koncz Ferenc országgyűlési képviselő, mint védnök mondott köszöntőt hangsúlyozva egyebek mellett, hogy jó érzés tudni, a szórakozás mellett a jó cél megvalósítása érdekében fognak össze emberek. A programot a Hajnali Néptáncegyüttes Palotása vezette fel, majd Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar adott koncertet, végül a By Me divatbemutatója következett, Hrivnák Tünde vezetése mellett.

Hagyomány az esten, hogy köszöntik az első bálozókat, az emlékszalagokat Koncz Ferenc és Egeli Zsolt egyesületi elnök kötötte az érintettek csuklójára.

A hajnalig tartó mulatságon a Rumba Roll zenekar szolgáltatta a talpalávalót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában