Programajánló

2019.12.10. 15:00

Ünnepi programok minden korosztálynak

Kicsiknek és nagyoknak is készültek ünnepi rendezvényekkel.

Horváth Imre

A Mikulás Birodalomban

Forrás: Magánarchívum

Idén is megnyitotta kapuit december 3 és 7 között a Mikulás Birodalom és ajándékgyár Szikszón a Magyar-hegyi Borok Házában. A nagy szakállú télapó idén a hupikék törpikékkel érkezett, akiket az éhes Hókuszpók és Sziamiau soha nem tévesztett szem elől.

Sok meglepetés, izgalmas történet, a városi könyvtár kézműves-foglalkozása várta a Mikulás-lakhoz ellátogató kicsiket és nagyokat. A város adventi koszorúján már ég a két gyertya, december 14-én, a harmadik meggyújtásánál élő betlehemmel várják az érdeklődőket 15 órától a főtéren. 20-án 10 órától a katolikus templomban karácsonyi koncertet hallgathatnak meg az ellátogatók, közreműködnek a Szent Márton iskola tanulói. 21-én 16 órától gyújtják meg a negyedik gyertyát, majd másnap, 22-én az Inkubátorházba invitálnak mindenkit 16 órától adventi koncertre, melyen a Hajnalcsillag Gyermekkórus, a Református Énekkar és a Vadméz Római Katolikus Kórus gondoskodik majd a felhőtlen szórakozásról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában