Szikszó

2019.12.10. 16:30

Javaslatokat várnak a Civil Tanácsba

A szikszóiak véleményét, javaslatait megismerve szeretnék a testületet összeállítani.

Már az alakuló közgyűlésen bejelentette a ciklusprogramjában Sváb Antal, Szikszó polgármestere, hogy képviselőtársaival egyetértésben egy civilekből álló tanácsadó-testületet szeretnének létrehozni, amelynek húsz tagja ötletekkel, javaslatokkal tudja támogatni a közgyűlés, a városvezetés munkáját.

Dr. Piskóti István alpolgármester most közzétette a felhívást, amelyben a januárban megalakítandó Civil Tanács tagjai közé várnak javaslatot a szikszóiaktól. „A polgármester olyan szikszóiak meghívására törekszik, akik szakmai tudásuk, tapasztalataik, az általuk vallott és képviselt értékek alapján, a város életében, a város érdekében kifejtett munkájuk révén köztiszteletben álló személyek. Véleményükkel, javaslataikkal, kezdeményezéseikkel hitelesen képesek segíteni a városvezetés döntéseit. A Civil Tanács tagjai a legfontosabb városfejlesztési döntések előkészítésébe bekapcsolódva nemcsak közvetítik majd a szikszóiak véleményét, de közvetlenül s tudatosabban tudják tájékoztatni a várost” – magyarázta el az alpolgármester.

A rövid indoklással kiegészített javaslatokat a www.szikszo.hu honlapon megtalálható elektronikus adatlapon keresztül, valamint az ajánló nevét, címét tartalmazó levélformátumban a polgármester titkárságára lehet eljuttatni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában