Advent

2019.12.01. 17:30

Az Avalonban a Grincs most Grúval szövetkezik

A régi és új mesehősök együtt fogadják az Avalon Park bejáratánál a gyerekeket.

Novák Krisztina

Csoportképen a műsor szereplői

Fotó: Bujdos Tibor

Az Avalon Parkban idén is magasra tették a lécet a Mikulás műsor készítői. Aladdin igazi varázsszőnyeggel érkezik, a színészek pedig direkt azért nézték meg a Jégvarázs második részét, hogy megtanulhassák a betétdalt, amire összesen nyolc napjuk volt.

A legnagyobb show

– Ez már a harmadik Mikulás műsor, amelyet én írtam és rendeztem. Próbáltunk aktuális mesehősöket is megjeleníteni, az előző évi kedvencek mellett és három részből áll majd a műsor. A kapunál a Legnagyobb Showman köszönti a gyerekeket, később megérkezik Olaf, Anna és Elza, utóbbi harmadik éve kihagyhatatlan a műsorból. Utána csatlakozik a csapathoz Venom és a Pókember is, hogy a Marvel rajongók se lógathassák az orrukat.

 

A meseúton haladva kicsit Disneylandet is megidézzük, hiszen a mesehősök igazi, komoly mesetáncot adnak elő útközben. Végül megérkezünk a Mikulás otthonához, ahol találkozhatnak a gyerekek Jázminnal és Aladinnal, aki a varázsszőnyegén érkezik majd. Belépve a házba mindenki a Mikulás keresésére indul, hiszen őt Gru – a Grinccsel szövetkezve – elrabolta. Közben a Toy Story hősei is elindulnak, útközben összefutnak a Minyonokkal és, hogy ezután mi történik, az egy jó kérdés… – avatott be a kulisszatitkokba a tegnapi próbán Vajtó László.

Mesefüzet is készült

– Nagyon komoly technikát vonultatunk fel a műsorhoz, ezért látványos show lesz, hiszen minden évben megpróbálunk valami újat csinálni, kicsit többet és jobbat alkotni. Most folyamatosan próbálunk, egészen az este hét órakor kezdődő nyilvános főpróbáig, ahol az itt dolgozók gyermekei elsőként láthatják a teljes műsort. Érdekesség, hogy most először egy interaktív mesefüzetben is megjelentettük a történetet – tudtuk meg Tóth Eszter Annától, a miskolctapolcai Avalon Park kommunikációs és marketing-igazgatójától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában