Miskolc

2019.10.02. 15:30

Világnap, három napon át

Rajzzal érkező gyerekeknek 100 forint az állatkerti belépő.

Az állatok világnapját minden évben október 4-én rendezik meg világszerte. Az idén a Miskolci Állatkert és Kultúrpark három napon keresztül ünnepli ezt a fontos napot.

Verseny és látványetetések

Október 3-án, csütörtökön a tavalyihoz hasonlóan tanulmányi versenyt hirdet a miskolci állatkert és a Miskolci Herman Ottó Általános Iskola a megyei iskolásoknak, amelyre 12 csapatban 60 fő jelentkezett.

A diákok az állatkertben és a Bükki Nemzeti Parkban élő állatokról meglévő tudásukat mérik össze. Október 3-án és 4-én 100 forintos regisztrációs jeggyel látogathatják a miskolci állatkertet a 3 és 14 év közöttiek, akik kedvenc állataikról készült rajzokkal érkeznek, és azokat az állatkert pénztárában leadják. Október 5-én, szombaton pedig látványetetésekkel, valamint szakvezetésekre is várják a látogatókat.

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark ebben az évben utoljára október 4-én várja nyári nyitvatartási rend szerint látogatóit, egészen 18:00 óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában