Bogács

2019.07.21. 15:30

Sörkirályt választottak

Koncertek és ügyességi versenyek is voltak a bogácsi sörfesztiválon.

Tóth Balázs

Sörkirályt választottak

Fotó: Tóth Balázs

Remek időben, kiváló hangulatban telt a nyolcadik Sörfesztivál a Bogácsi Gyógy- és Strandfürdőben szombaton. A programok délután kezdődtek a színpad előtt MC BeeBee műsorvezetésével, húsz jelentkező versenyében dőlt el, ki lesz idén a Sörkirály a fürdőben. Öt versenyszámot kellett teljesíteniük, bár többek előzetes számítása ellenére nem elsősorban ivásban kellett remekelni, bár először valóban sört kellett inni, szívószállal. Ezek után azonban ügyességi feladatok is voltak, így vizsgálták a célzóképességet, valamint azt is, ki mennyire ügyesen tudja két percig egyensúlyozni a fején a teli sörösdobozt. Erőnléti feladat is volt, fél rekesznyi vizet kellett (volna) egy percig nyújtott karral tartani. Nem maradhatott el a sörhasverseny sem, ebben nem indultak egyforma eséllyel a résztvevők.

 

Az összetett pontverseny győztese, s ezzel a Sörkirály idén Rózsa Gyula lett, a második helyezett Molnár Tibor, a harmadik pedig Új-Tózsa Sándor. Mindenki kapott ajándékot a szervezőktől, s osztottak ki különdíjakat is, így a legvállalkozóbb szellemű versenyző Pintér Balázs, a legtapasztaltabb Kovács Imre, a legsportosabb Steier Roland, a legjobban célzó Szererba Imre, a legeltökéltebb Magyar Bálint, a legfiatalabb pedig Molnár Dániel lett.

A strandon voltak vízi programok is a nap folyamán, valamint koncertek, kora délután az Abbasolut lépett föl, késő délután pedig a KFT zenekar bulija zárta a napot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában