Miskolc

2019.07.15. 17:00

MIHŐ: gond lehet a melegvízzel a belvárosban

A szakemberek keresik a meghibásodás helyét, addig akár átmeneti melegvíz-szolgáltatási zavarra is fel kell készülni a belvárosiaknak.

Illusztráció - MIHŐ: gond lehet a melegvízzel a belvárosban

Fotó: Ádám János

A MIHŐ Kft. belváros hőkörzetében a Győri kapuban-, a Vologda-, a Szentpéteri kapu- és a belvárosi városrészekben előfordulhatnak használati melegvíz-szolgáltatási zavarok – közölte a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya.

A MIHŐ szakemberei szakaszolásokkal keresik a vezetékhálózaton lévő lyukadás, meghibásodás helyét. A hibahely behatárolását követően, a meghibásodással érintett területen számítani kell esetleg tartósabb melegvíz-szolgáltatási szünetre.

Mint írják, a javítással érintett területek szolgáltatás kiesésével kapcsolatban a későbbi időpontban tudnak információkat közölni.

A hőszolgáltató hangsúlyozza, a vezeték-javítás ideje alatt a melegvíz-csapokból hideg víz folyik, amit a melegvízmérő óra érzékel és mér, ez indokolatlan többletköltséget okozhat.

„Ennek elkerülése érdekében a MIHŐ Kft. javasolja, hogy a hibajavítás ideje alatt a melegvíz-csapot tartsák elzárva.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában