Nagyváthy utca

2019.07.09. 20:00

Kerülőutakon a felújítás miatt – videóval

A buszok útvonalát igen, a menetrendben megjelölt megállókat viszont nem érinti a forgalmi rend változása a Nagyváthyn.

Bájer Máté

Teljes útlezárás a Nagyváthyn

Fotó: Bujdos Tibor

Előreláthatólag július 18-ig kell kerülőutakon közlekednie a forgalomnak a távhővezetékek cseréje miatt.

Ahogyan azt a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya előre jelezte, kedd reggel megkezdte a javítási munkálatokat a Nagyváthy–Vászonfehérítő utca kereszteződésénél a MIHŐ Kft.

 

A szolgáltatónak a vezeték teljes út alatti részét cserélni kell, ezért mindkét forgalmi sávot lezárták a munkavégzés idejére. Mivel megszűnt a bejárás a Petőfi, illetve a Nagyváthy utcáról a Kiss Ernő utca felé, így megváltozott útvonalon folyik a közlekedés. Az egyik lehetséges kerülőút az északi tehermentesítő-Tökhöly-Kiss Ernő, míg a másik a Nagyváthy-Gyár-Damjanich-Kiss Ernő útvonal. A Nagyváthy-Geró kereszteződésben a közlekedési lámpát kikapcsolták.

A forgalmi sávok lezárása érinti a 21B jelzésű autóbusz vonalát is, amely a munkálatok ideje alatt kerülőúton közlekedik, ugyanakkor a járat továbbra is a menetrendben jelölt megállókban áll meg – írja hivatalos honlapján az MVK Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában