Miskolc

2019.05.26. 18:30

Filmvetítésekkel és állatbemutatóval készültek

A hétvégén tartották az Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapokat, melynek részese volt a Miskolc Művészetek Háza is.

Fotó: Ádám János

Idén immár harmadik alkalommal, május utolsó, Gyermeknapi hétvégéjén – ezzel kapcsolódva a gödöllői Természetfilm Fesztiválhoz – ismeretterjesztő dokumentum- és természetfilmek ingyenes vetítésével várták az érdeklődőket Miskolcon. A vetítések mellé kapcsolódott az a program, amely során mindkét nap a Művészetek Háza épületének teraszán a Miskolci Állatkert és Kultúrpark mutatkozott be, interaktív családi programokkal színesebbé téve az eseményt. Így állatbemutatóval, nyári programismertetővel és a „Néma Erdő/Silent Forest, az ázsiai énekesmadarak megmentéséért” indult kampány plakátbemutatójával várták az érdeklődőket.

 

A szervezők célja az volt, hogy a látogatók találkozzanak a természet- és környezetvédelem aktualitásait és érdekességeit bemutató filmekkel, szakemberekkel, az ő munkásságukkal és változatos filmeken keresztül felhívják a figyelmet hazánk csodálatos élővilágára, védelmének fontosságára, az abban rejlő felelősségünkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában