Helyi közélet

2018.11.17. 08:31

Aranyosi Péter a Múzsa-díjas, könnyeket ejtett a humorista Miskolcon

Miskolc - Aranyosi Péter humorista, előadóművész kapja az idei Múzsa Díjat.

Miskolc - Aranyosi Péter humorista, előadóművész kapja az idei Múzsa Díjat.

Több mint másfél évtizedes hagyomány, hogy a lokálpatrióták által alapított Miskolci Múzsa Díj Alapítvány évről évre kitüntet olyan személyt vagy közösséget, aki vagy amelynek tagjai a borsodi megyeszékhely jó hírét viszik a világba.

Többek között Müller Péter Sziámi, az operafesztivál ötletgazdája, Kabdebó Lóránt, az egyetem bölcsészettudományi karának létrehozója, Marton Éva operaénekes is részesültek már a nívós elismerésben. Idén a miskolci származására oly büszke, népszerű humorista és elszánt Diósgyőr-szurkoló, Aranyosi Péter kapja a díjat.

Örömkönnyek

A sajtónyilvános bejelentő eseményen a kuratórium elnöke, Torma András, az egyetem rektora méltatta a miskolci kötődését minden nyilvános szereplése során hangoztató fiatalembert.

Az egyébként páratlanul jó poéngyáros Aranyosi Péter elsírta magát, örömkönnyekkel küszködve fogadta a hírt, hogy szülőföldjén büszkék rá.

ÉM-JA

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában