Helyi közélet

2018.10.14. 10:15

Az egészségről szól ez a nap Miskolcon

Miskolc - Akinek fontos az egészsége, látogasson el a Test és Lélek Napjára vasárnap.

Miskolc - Akinek fontos az egészsége, látogasson el a Test és Lélek Napjára vasárnap.

Ingyenes egészségügyi szűrések, véradás, hasznos előadások és érdekes bemutatók részesei lehetnek mindazok, akik vasárnap 10-18 óráig ellátogatnak a Tudomány és Technika házába.

Itt rendezik meg ugyanis az első Test és Lélek Napot, azaz a Harmony Dayt.

Csak néhány a sok-sok hasznos program közül: Almási Kitti a lezárás, elengedés és újrakezdés témájában tart majd előadást, Bellus István humorista stand upja a tudatosságról szól majd, Monostori Tímea az egészséges szexualitás témáját boncolgatja, az egyedi stílusról pedig Ferencz Judittól tudhatunk meg többet.

Megtanulhatjuk azt is, hogyan kell életet menteni. Kapunk majd kozmetikai tanácsokat, és különböző edzéseken is részt vehetünk. A részletes program megtalálható a www.harmonyday.hu oldalon.

Szűrések

Ezen a napon bárki részt vehet a legmodernebb eszközökkel történő ingyenes szűréseken is. Lesz PSA, látásszűrés, vércukorszint-mérés, BMI, koleszterinszűrés, valamint vérnyomásmérés is. A programokra és szűrésekre szintén a Harmony Day oldalán lehet regisztrálni, de a helyszínen is lehet jelentkezni.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában