Helyi közélet

2018.09.17. 20:11

Megújult az iskolaudvar Sajószögeden

Sajószöged - Sajószögeden szombaton pont került a felújítás végére.

Sajószöged - Sajószögeden szombaton pont került a felújítás végére.

Az augusztus második hetében megtartott Sajószögedi Falunapon számos megvalósításra váró beruházásról szólt Gulyás Mihály polgármester, közülük az egyikre, a Kölcsey Ferenc Általános Iskola udvara felújításának végére került pont szeptember 15-én.

Ne szenvedjenek hátrányt

Az avatóünnepségen részt vett Koncz Ferenc a pátria országgyűlési képviselője és Tállai András a Pénzügy­minisztérium tárcavezető-helyettese. Koncz Ferenc arról is szólt beszédében, hogy a jelenlegi harmincmilliós beruházással, a korábbiakkal és a még megvalósulásra várókkal együtt példásan erősített rá a település, valamint az iskola­vezetés, hogy ez az a hely, amely az ország hátterét és a tartalékait adhatja.

Tállai András ünnepi gondolatai között hangsúlyozta; a kormányzat hitvallása az, hogy meg kell teremteni a lehetőségeket a legkisebb települések iskolái számára is ahhoz, hogy az ott tanuló diákok semmiben ne szenvedjenek hátrányt.

Az avatószalag átvágása után diákok adtak kulturális műsort, és tartottak torna­bemutatót.

ÉM-SFL

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában