Örökbefogadás

2024.06.18. 08:00

Gazdit keresünk

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Pap Gyula

Három kutyust mutatunk be, akik gazdát keresnek

Fotó: MÁSA

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt kutyust. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint. 

Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

gazdit keres Berci
Berci egy bántalmazott kutya volt eredetileg Fotók: olvasónk

Berci 5 év körüli ivartalanított kankutya. Három éve él a menhelyen, előtte gazdás kutya volt és majdnem halálra éheztették. Csontsovány volt és a bántalmazások miatt félelemagresszív is. Mára ennek már nyoma sincs, eleinte kicsit tartózkodó, de hamar megnyílik és kedves barátságos az emberekkel.

Tomi gazdát keres
Tomi családját a covid vette el tőle

Tomi körülbelül 6 éves, ivartalanított kankutya, sajnos a covidban elveszítette a családját, így került a menhelyre. Tomi nagytestű, de jámbor és kedves. A kisgyerekeket is szereti, akár családi kutyának is kiváló választás lehet.

Tücsök gazdát keres
A nála nagyobb ebeket tiszteli

Tücsök 1-1,5 éves ivartalanított nőstény kutyus, nagyon szereti az emberek társaságát. Fiatal kora miatt kissé szertelen még, de nagyon okos, tanítható. A nála nagyobb kutyákkal jól kijön, a kisebbeket piszkálja. Idősek mellé nem ajánljuk, de családi kutyának szuper választás lenne.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában