Helyi közélet

2018.09.02. 21:09

Fotók: 75. Velencei Filmfesztivál - Filmes ragyogás

Miskolc, Velence - Velence bármikor csodálatos, de most a fesztivál is növeli az olasz város vonz­erejét.

Miskolc, Velence - Velence bármikor csodálatos, de most a fesztivál is növeli az olasz város vonz­erejét.

A szeptember 8-án záruló 75. Velencei Filmfesztivál Arany Oroszlán-életműdíját Vanessa Redgrave brit színésznő vehette át. Szemmel láthatóan meghatotta a megnyitón kapott elismerés.

A mustra Arany Oroszlán-díjért idén egyébként 21 alkotás verseng, az igen erős nemzetközi mezőnyben van az Oscar-díjas Nemes Jeles László múlt század elején játszódó kosztümös drámája, a Napszállta. Ezt vasárnap vetítik majd (itt jegyezzük meg, hamarosan, a miskolci Cinefesten is versenybe száll.)

A velencei közönség természetesen elsősorban a filmekre kíváncsi, de sok rajongó ragadja meg az alkalmat, hogy kedvenc filmcsillagával találkozzék. Feltűnt már a vörös szőnyegen Naomi Watts, Emma Stone autogramot osztogatott, míg Jeff Goldblum közös szelfikre vállalkozott. Ryan Gosling akkor is megéri a várakozást, ha csak megáll néhány pillanatra, hogy látni lehessen: itt van.

Nem csupán a filmbarátok fotóznak: a profiknak is fontos alkalom ez: a filmes- és modellvilág legjava van jelen. Még egy magyar vonatkozás: Palvin Barbi sokat mutató, váll nélküli miniruhában, ami csodásan állt rajta.

ÉM


[related-post post_id="3969899"]

[related-post post_id="3969589"]

[related-post post_id="3968872"]

[related-post post_id="3967665"]

[related-post post_id="3965953"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában