Helyi közélet

2018.07.18. 11:56

Miskolc Steelers: Izgalmas döntő volt

Budapesti arany- és miskolci ezüstérem lett a HFL-döntő vége.

Budapesti arany- és miskolci ezüstérem lett a HFL-döntő vége.

Szombaton 3700 néző előtt rendezték meg Budapesten, az újpesti Szusza Ferenc stadionban a XIII. Hungarian Bowlt, a magyar amerikaifutball-bajnokság legmagasabb osztályának a fináléját. A döntő két résztvevője a Budapest Wolves, valamint a Miskolc Steelers volt.

A borsodi acélosok zsinórban harmadszor jutottak el a sorozat fináléjába: előtte, 2016-ban nyertek, míg tavaly veszítettek.

Drámai izgalmak

Az amerikai Eaton Demetrius Lamar által vezetett és edzett Steelers 0-14-ről állt fel, majd az utolsó negyedben már 30-27-re vezetett, ám a végén, drámai izgalmakat követően a Farkasok örülhettek (30-34).

„Nem vagyok elégedett, mert szerettünk volna nyerni. Egy nagyon kemény csapat volt az ellenfelünk. Sorozatban harmadszor voltunk a döntőben, évről évre fejlődtünk, a teljesítményünk ennek volt a lenyomata, sajnálom a srácokat, hogy nem örülhettek” – mondta a tengerentúli tréner. A nézők, valamint a sportág barátai számára igazi ünnep volt a szombati nap, remélhetőleg a miskolciak jövőre is legalább ilyen jó eredményt érnek el!

ÉM


[related-post post_id="3924135"]

[related-post post_id="3921900"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában