Helyi közélet

2017.06.13. 15:41

Testvértelepülésekkel ünnepelt Kistokaj

Kistokaj - Szlovákiából és Ukrajnából is érkeztek vendégek a településre.

Kistokaj - Szlovákiából és Ukrajnából is érkeztek vendégek a településre.

Kistokaj önkormányzata a településen működő civil szervezetekkel és egyházakkal közösen szervezett falunapi programot szombaton.

A szervezésben segített: a Magyar Kulturális, Közösségi és Turisztikai Egyesület, az Integrált Közösségi Szolgáltató Tér és klubjai, a Kistokaji Borklub, az Ezüstfény Nyugdíjas Klub, a 789. számú Szent György Cserkészcsapat, a Tegyünk Együtt Kistokajért csoport, a polgárőr egyesület, a kistokaji kézművesek, vállalkozók, a Kistokaji Általános Iskola és szülői közössége, a Kistokaji Óvoda, Bölcsőde és Konyha dolgozói, szülői közössége, a református egyházközség lelkésze, tagjai, kórusa, a metodista lelkész és gyülekezet.

Egyházi tábor

A település vendégei voltak Parchovany (szlovák) és Nevicke (ukrán) testvértelepülések polgármesterei, kulturális, művészeti csoportjai, a minnesotai metodista gyülekezet lelkésze és a gyülekezet tagjai. Egyházi táborban vettek részt a metodista testvérek Alsózsolca, Miskolc, Kistokaj helyszíneken.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában