Helyi közélet

2017.05.10. 10:54

Szavazzon a közlekedésbiztonsági plakátpályázat rajzaira!

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság közlekedésbiztonsági plakátpályázatot hirdetett középiskolások részére “Közlekedünk?!” címmel. A beérkezett pályaművekre olvasóink szavazatát is várjuk. Döntse el ön, hogy melyik plakát lesz a közönségszavazás nyertese!

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság közlekedésbiztonsági plakátpályázatot hirdetett középiskolások részére “Közlekedünk?!” címmel. A beérkezett pályaművekre olvasóink szavazatát is várjuk. Döntse el ön, hogy melyik plakát lesz a közönségszavazás nyertese!Az alkotóktól olyan kreatív és figyelemfelhívó pályaműveket várt a B.-A.-Z. Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, amelyek alkalmasak a különböző közlekedői csoportok (gyalogosok, kerékpárosok, motorosok, autósok), valamint a közösségi közlekedés közlekedési kultúrájának fejlesztésére, közlekedői magatartásuk pozitív irányú befolyásolására, a közlekedés sokszínűségének kifejezésére.

A beküldött pályamű mondanivalója járuljon hozzá a biztonságos közlekedés propagálásához, a halálos kimenetelű balesetek számának csökkentéséhez, s annak tudatosításához, hogy legfőbb érték az ember - írta a pályázati kiírásban a Balesetmegelőzési Bizottság.

A beérkezett pályaművekről most megszavaztatjuk olvasóinkat: voksoljon az önnek legjobban tetsző plakátra, és döntse el ön, hogy melyik lesz a közönségszavazás nyertese! A nyertes díját a B.-A.-Z. Megyei Balesetmegelőzési Bizottság biztosítja. A szavazók között három darab negyedéves digitális Észak-Magyarország előfizetést sorsolunk ki.

A pályaművek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában