Helyi közélet

2017.04.04. 19:48

Tragikus baleset Nagyfügeden - A miskolci kórházban elhunyt a harmadik vízbe esett kisfiú is

Miskolc - A megyei kórházban mindent megtettek a kétéves gyermek életben tartásáért.

Miskolc - A megyei kórházban mindent megtettek a kétéves gyermek életben tartásáért.

Életét veszítette az a nagyfügedi kisfiú is, akit még vasárnap szállítottak mentőhelikopterrel a miskolci megyei kórház gyermekintenzív osztályára. Mint ismeretes, vasárnap három testvér, egy két, egy három és egy ötéves kisfiú esett bele a tanyájuk közelében lévő tüzivíz tározóba. A három és az ötéves gyerekeket már holtan húzta ki édesapjuk a vízből, a kétéves életéért kedd hajnalig küzdöttek.

- Kedden hajnalban 3 óra 30 perckor elveszítettük a harmadik nagyfügedi kisfiút. A gyermek keringés és légzésleállás következtében elhunyt, közölte dr. Tiba Sándor, a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Központi Kórház főigazgatója.

Elárulta, keringés, légzés nélkül emelték ki a vízből és nem is volt tudatánál.

- Lélegeztettük, életmentő gyógyszereket, életben tartó kezelést kapott, de a tudata nem tért vissza, s összeomlott a keringése, légzése. Nagyon sajnáljuk, hogy legalább őt nem tudtuk megmenteni – tette hozzá a főigazgató. Elárulta, az osztály dolgozóit is nagyon megviselte az eset, még akkor is, ha tudták, nincs sok esély az életben maradására. Kifejtette, szerencsére nagyon ritkák a hasonló esetek a megyében és a régióban. Ilyen esemény alkalmával a kórház felajánlja pszichológus segítségét a család számára.

ÉM-TB


Az apuka talált rá halott fiaira

Édesapjuk találta meg a mesterséges tóban kisfiai holttestét. Egy három és egy öt éves gyerek fulladt bele vasárnap délután egy víztározóba Nagyfügeden. Két éves öccsüket válságos állapotban mentőhelikopterrel szállították a miskolci Megyei Kórházba, ám kedd hajnalban a leggondosabb orvosi kezelés ellenére elhunyt a kétéves kisfiú is.

Forrás: rtl.hu.


Nagyon lehűlt a teste, de ez tette lehetővé, hogy még újra tudták éleszteni a harmadik testvért, ám kedd hajnalban a leggondosabb orvosi kezelés ellenére elhunyt a kétéves kisfiú is.

Tüzivíztározóban meghalt egy három- és egy ötéves kisfiú Nagyfügeden, testvérüket, egy kétéves kisfiút kimentettek a vízből - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában