Helyi közélet

2016.11.04. 14:49

Kezdődjön az új év muzsikával!

Miskolc - 2017 sem maradhat el a Miskolci Szimfonikus Zenekar új évi hang­versenyei nélkül.

Miskolc - 2017 sem maradhat el a Miskolci Szimfonikus Zenekar új évi hang­versenyei nélkül.

Ezúttal is összesen 3 koncertet kínál az együttes, január 6-án és 7-én. Talán minden eddiginél látványosabb koncertekkel köszönti az új esztendőt a Miskolci Szimfonikus Zenekar. 2017-ben is csodás helyszín, fantasztikus vendégművészek, ismert dallamok, látvány és számos meglepetés várja a közönséget.

Az új évi koncertek helyszíne ismét a Miskolci Nemzeti Színház nagyszínpada lesz. Január 6-án este 7 órától, majd január 7-én – gondolván a családokra is – 10.30-kor és szintén este 7 órakor várják kedves közönségüket.

A műsorban közreműködik Lukács Anita, a Budapesti Operettszínház művésze és a Vienna Tenors. A fiatal énekesek, a Bécsi Állami Operaház művészei – Lőkös Dániel, Roman Lauder és Woncheol Song – különleges programmal készülnek az új évi koncertekre. A csodás dalok és muzsika mellett a Szinvavölgyi Néptáncműhely koreográfiáiban és Papp Norbert homokanimációiban is gyönyörködhetünk. A zenekart Gál Tamás művészeti vezető, Liszt-díjas érdemes művész vezényli. Azt est háziasszonya pedig a Bartók rádió műsorvezetője, a Muzsikáló reggel című műsor hangja, Becze Szilvia lesz.

Az új évi koncertekre a jegy­értékesítés megkezdődött. További információk: www.mso.hu

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában