Helyi közélet

2016.11.08. 20:14

Humorbonbonok járnak a libaságok mellé a Drót Bisztróban

Miskolc - Újra DumaKlub a City Hotelben: Felméri Péter és Bellus István lépnek fel.

Miskolc - Újra DumaKlub a City Hotelben: Felméri Péter és Bellus István lépnek fel.

A Márton-napi libavacsora mellé humorbonbonokat is „feltálalnak” péntek este a City Hotelben. Az ízletes libaételekről Komáromi József séf, míg a DumaKlub vendégei – Felméri Péter és Bellus István – a nevettetésről gondoskodnak. De meglepetésvendég is érkezik, a Magyarország, szereplek című verseny egyik humoristája is Miskolcra látogat. A három dumaszínházas külön-külön műsorral készül a péntek estére. Bellus István miskolci, így ő lapunkon keresztül azt ígérte a vendégeknek, a városhoz köthető humoros történeteket is becsempészi a DumaKlubba.

– Felméri Péterrel már többször léptünk fel együtt, szeretjük a közös munkát – mondta Bellus István. – A célunk, hogy mindenki jól szórakozzon, beleértve magunkat is.

Mivel a mostani DumaKlub-­rendezvény Márton-napra esik, így a Drót Bisztró séfje igazi lakomával készül. Elő­ételként liba rilette friss brióssal, balzsamecetes hagyma­lekvárral és zöldségekkel kerül a vendégek elé. Majd kétféle főételből lehet választani: libacomb káposztás rétessel, gombás, májas juss-val, illetve konfitált libamell árparizottóval, sült bébicéklával. Desszertnek pedig lúdláb tortát kínálnak. A vacsora mellé pedig egy pohár új bor is jár Sándor Zsolt Pincészetéből.

A Drót Bisztróban azonban nemcsak pénteken este, de már a déli menüben is Márton-napi finomságokat kínálnak. Valamint a DumaKlub mellett az étterem is libaságokkal várja péntek este a vendégeit.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában