Helyi közélet

2016.10.23. 18:27

Az Év autója - Újra a Ford Fiesta lett Európa kedvenc kisautója

Miskolc - A Ford Fiesta diadalmaskodott olvasóink szavazata alapján a kisautó kategóriában.

Miskolc - A Ford Fiesta diadalmaskodott olvasóink szavazata alapján a kisautó kategóriában.

Tavaly a Ford Fiesta volt Európa legnagyobb számban értékesített kisautója, méghozzá zsinórban a negyedik éve. Azt követően, hogy a Ford jelentős frissítést hajtott végre a modellen, 2015-ben összesen 314.432 darab Fiesta talált gazdára az európai piacon, vagyis 2 százalékkal több mint az azt megelőző évben, amikor 309.120 ilyen autó kelt el.

Császári Csaba, a Ford Vagép Miskolc szalon vezetője azt emelte ki elsőként, hogy a Fiesta minden tekintetben kielégíti a kisautó-vásárlók igényeit. Akkor is, ha a Fiesta Econetic takarékos működése és 82 g/km CO2-kibocsátása csábítja őket, és akkor is, ha a Fiesta ST díjnyertes teljesítménye ejti rabul a szívüket. A népszerű Fiesta ST izomautókból ismerős, merész külső-belső formavilággal megalkotott új Fiesta ST-Line azok számára készült, akik számára vonzó a Ford ST-modellek sportos imázsa, de csak részben igénylik a legmodernebb technológiákkal feltuningolt ST-motorok és futóművek kiemelkedő teljesítményét.

Sportos stílus

A Fiesta ST-Line kínálatában számos erős motor szerepel, köztük a Ford többszörösen díjnyertes 1,0 literes EcoBoost benzinmotorja; mindezt sportfutómű, sportos karosszériakialakítás és egyedi keréktárcsadizájn egészíti ki, nem beszélve a sportülésekről, a sportos kormánykerékről és a könnyűfém pedálokról.

A Ford Vagép Miskolc szalon vezetője kiemelte, hogy az új ST-Line modelljeik révén még több vásárló tapasztalhatja meg azt a sportos stílust és menetdinamikát, amit izgalmas Ford Performance autóik kínálnak, amelyek közt olyan modellek szerepelnek, mint az új Fiesta ST200 – foglalta össze, amikor azt kérdeztük, szerinte miért a Ford Fiesta nyerte olvasóink szavazata alapján ezt a kategóriát.

ÉM-JLI


Miskolc - Öt héten át kerestük nyolc kategóriában a kedvenc modelleket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában