Helyi közélet

2016.10.23. 18:47

Az Év autója – Kishaszonjárműveknél szükség lehet egy partnerre

Miskolc – A Peugeot Partner nyerte el az Év autója címet a kishaszonjárműveknél.

Miskolc – A Peugeot Partner nyerte el az Év autója címet a kishaszonjárműveknél.

Talán egyetlen olyan gépjárműtípus sincs, aminél annyi szempontnak kell megfelelnie egy autónak, mint a kishaszonjárművek. Ha ilyen autó vásárlására adjuk a fejünket, akkor hosszan tudjuk sorolni, hogy mi minden lenne hasznos tulajdonság. Hiszen itt nemcsak közlekedni – attól függetlenül, hogy haszonjárműről van szó, azért kényelmesen – szeretnénk vele, de bírnia kell a gyűrődést, fontos, hogy jól pakolható legyen, kihasználható terekkel, kézre eső megoldásokkal.

Éppen ezért különösen kíváncsiak voltunk arra, hogy olvasóink ebben a kategóriában melyik márka és típus mellett teszik le a voksukat. A választás végül bizonyította azt, hogy igazi társat keresnek megyénk lakói is ebben a kategóriában, hiszen a Peugeot Partner nyerte meg a szavazást.

Nem lepődött meg a döntésen Forinyák Fatime, a Peugeot Balogh márkavezetője.

Praktikus és jól variálható

– A Partner kedvelt autó, mert jól variálható, nagyon jó az ár-érték aránya és jó a dízelmotorja. A Peugeot dízelmotorjai egyébként is klasszikusan jók – sorolta az előnyöket.

Arra a kérdésre, hogy milyen szempont az elsődleges, amit figyelembe vesznek a vásárlók a kishaszonjárműveknél, nem tudott egyértelmű választ adni Forinyák Fatime. Mint mondta, ez sok tényezőtől függ, például attól, hogy a cégvezető saját célra veszi-e az autót vagy a dolgozói fogják használni. Az ár azonban minden esetben sokat nyom a latba.

Ahogy a korábban említett variálhatóság is. Ebben pedig a Partner azért is jó, mert a hátfala ledönthető, ahogy a jobb első ülés is, így alkalmas nagyobb vagy éppen hosszabb tárgyak szállítására is.

– Praktikus az is, hogy háromszemélyes autó, így nem kell két autóval elindulni, ha hárman akarnak menni valahová – teszi hozzá a márkavezető. Megjegyezve azt is, hogy a Peugeot Partner egészen jól néz ki, annak ellenére, hogy haszonjárműről beszélünk.

ÉM-HI


Miskolc – Öt héten át kerestük nyolc kategóriában a kedvenc modelleket.

A JóAutók.hu használtautó kínálata: eladó Peugeot Miskolc közelében a linkre kattintva érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában