Helyi közélet

2016.09.25. 21:52

No-go zóna

<em><strong>Ha valaki arra vetemedne, hogy minősítse az egyes kormánytagok munkáját, a legagilisebb címet bátran kioszthatná külügyminiszterünknek. Nemcsak mozgékonysága miatt, hanem hihetetlen reakcióideje, riposztkészsége az, ami sokakat lenyűgözhet.</strong></em> <strong>Pap Gyula jegyzete.</strong>

Ha valaki arra vetemedne, hogy minősítse az egyes kormánytagok munkáját, a legagilisebb címet bátran kioszthatná külügyminiszterünknek. Nemcsak mozgékonysága miatt, hanem hihetetlen reakcióideje, riposztkészsége az, ami sokakat lenyűgözhet. Pap Gyula jegyzete.

Kis túlzással állítható, még meg sem száradt a tinta a valamely viselt dolgainkat kifogásoló közelebbi-távolabbi, fontos vagy kevésbé jelentős politikai szereplő közleményén, már kész is az instant válasz, de nem ám olyan diplomáciai csűrős-csavarós nyelvezettel, hanem „cicózás” nélkül direktbe „bemos” a reklamálónak.

Emellett kiválóan szerepel azokban a pr-anyagokban, amelyekről kilométerekről látszik, hogy súlyos összegekbe került a megjelenés. A sajátos nagyot mondó versenyben a kvótakampánnyal kapcsolatban, sajnos itt vitathatatlan kvalitásai ellenére – ahogy mondani szokták – a „fasorban sincs”, az egyre hajmeresztőbb ötletekkel operáló miniszter és politikus társakkal, polgármesterekkel szemben.

Nos, a no-go (látogatásra nem ajánlott) zónákról szóló BBC-bejelentkezés javíthatott volna eredményén, de sajnos valahol félrecsúszott, igazából csak annyit remélhetünk, hogy talán ezért nem kellett fizetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában