Helyi közélet

2016.08.20. 13:47

Szezonban és szezonon túl is vár a selyemréti

Miskolc - A strandfürdő az idén elindult Az év feltörekvője fürdője szavazáson.

Miskolc - A strandfürdő az idén elindult Az év feltörekvője fürdője szavazáson.

Hat medence, élményfürdő, csúszdapark, dögönyöző, pezsgőágy, élmény­elemekkel felszerelt gyermekmedence, röplabda-, lábtengó- és focipálya várja egész nyáron a Selyemréti Strandfürdő vendégeit. Már három éve ugyanis annak, hogy megújult a fürdő, és megnyitotta kapuit a 3,5 hektáros parkosított strand.

Alig több mint egy hónapja meg is ünnepelte születésnapját a fürdő, az igazi ajándék az volt, hogy a születésnapon adták át a strand egyik idei fejlesztését, a játszóteret. Programok azonban nemcsak a születésnapon, hanem a teljes szezonban várják a fürdőzőket: gyereknapra is izgalmas rendezvényeket szerveztek, de a Magyar Úszás Napját is megünnepelték, akkor például vicces váltóversenyt rendeztek a Selyemrétiben. Emellett gasztronómiai élmények is várják a látogatókat. A fürdő hat éttermében a hagyományos strandételek mellett – lángos, hekk, palacsinta – grillfinomságokat is megkóstolhatnak.

Ha a nyári szezonnak vége, a Selyemréti Strandfürdő akkor sem zár be, az 50 méteres medence mellett a dögönyözőmedencét, finn szaunát is látogathatják a vendégek, de van lehetőség részt venni aquafitnessórákon, úszás- vagy vízilabda-oktatáson is.

Ennyi élmény, program, szolgáltatás mellett joggal pályázik az idén a Selyemréti Strandfürdő Az év feltörekvő fürdője címre. De ahhoz, hogy megnyerje, az kell, hogy a látogatók szavazzanak. Ezt megtehetik a www.azevfurdoje.hu/selyem oldalon.

- ÉM-NSZR -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában