Helyi közélet

2016.08.17. 15:04

Küldön hírt - 3. Arlói Természetábrázoló Műhely

Arló - Az alkotótábor 2016. augusztus 7-13. között Szabó György szervezésében került megrendezésre az egyedi adottságokkal rendelkező Arlói tónál.

Arló - Az alkotótábor 2016. augusztus 7-13. között Szabó György szervezésében került megrendezésre az egyedi adottságokkal rendelkező Arlói tónál.

A festőtáborba az ország számos helyszínéről érkeztek alkotóink, pl., Pécsről, Budapestről, Egerből, ......, van aki a közelből Borsodnádasdról, Vadnáról érkezett. A művészeti vezető: Seres József Nimród díjas vadászfestő volt.

Az Arlói tótól élményekkel gazdagon, lelkileg feltöltődve, számtalan fotóval és számos itt született festménnyel indultak haza.

Hagyományukhoz híven az itt készült alkotásokból egy zárókiállítással köszöntek el vendéglátóiktól és az Arlói tótól.

Köszönetüket fejezték ki a tábor szervezéséért Szabó Györgynek, , támogatóiknak: Arló Nagyközség Önkormányzatának, Vámos Istvánné dr. Arló polgármesterének, , az Országos Magyar Vadászkamara Borsod Abaúj Zemplén megyei szervezetének és a Nádler Herbert Vadásztársaságnak.

A festőtábor lakói megköszönték vendéglátóiknak és minden kedves embernek, akik munkájukkal hozzájárultak, hogy az Arlói tónál alkothattak!

Köszönettel az alkotótábor festői:

Jeles Teréz, Smidéliusz Anikó, Kovács Éva, Sike Márta Magdolna, Serdült Erika Irén, Seres József, Pósa Mária, Gór Mihály, Járdán József, Schmatz Béla Zsolt, Elizabeth Horváth és Szabó György szervező

- Pémerné Kassakürti Ágnes, Ózdi Alkotók és Befogadók Facebook-csoport -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában