Helyi közélet

2016.06.12. 10:22

"Felháborítónak tartom, hogy ez előfordul..." - Cigarettacsikkek, söröskupakok a miskolci játszótéren

Miskolc - "<em>Cigarettacsikkek százával , sörös- és borosüveg kupakok, dugók, műanyag alkoholos és gyümölcslé dobozok, törött üvegek... (nem is akarok belegondolni, hogy a homokozóban mit csináltak). Zárt, körbekerített, kiskapus játszótéren!!!</em>" - írja miskolci Olvasónk.

Miskolc - "Cigarettacsikkek százával , sörös- és borosüveg kupakok, dugók, műanyag alkoholos és gyümölcslé dobozok, törött üvegek... (nem is akarok belegondolni, hogy a homokozóban mit csináltak). Zárt, körbekerített, kiskapus játszótéren!!!" - írja miskolci Olvasónk.

Levelemet azért írom, mert biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki a következő dolgot tapasztalta, sajnos, és már nem először, és nem is csak egy helyszínen.

Történt ugyanis, hogy vasárnap, június 5-én a Mártírok utcai kis játszótérre mentünk, ahol a csatolt képeken látható, nem éppen egy zárt (elkerített) játszótérre való dolgok fogadtak: cigarettacsikkek százával , sörös- és borosüveg kupakok, dugók, műanyag alkoholos és gyümölcslé dobozok, törött üvegek...(nem is akarok belegondolni, hogy a homokozóban mit csináltak). Zárt, körbekerített, kiskapus játszótéren!!! Felháborítónak tartom, hogy ez előfordul...

És sajnos más játszótéren is tapasztaltam hasonlókat, a fa kisvonatok belül ki vannak égetve, tele vannak sörösdobozokkal, a legtöbb játszóeszköz össze van graffitizve, fiskális. Sőt, sok helyen hiányzik már a kapu zárja, pár helyen a kapu maga is, vagy pedig egy egész kerítés darabot vettek ki, pl. Bihari utcai játszótér.

Gondolom, nem én vagyok az egyetlen felháborodott szülő. Sok szülővel beszéltem már, és mindannyian egyetértettünk, hogy ilyen helyekre is kellene térfigyelő kamerákat felszerelni, amely talán visszatartó erő lenne a szemetelő, rongáló fiataloknak.

F. Anett, Miskolc



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában