Helyi közélet

2016.06.14. 18:30

Beindul a Drót Bisztró foci-Eb-terasza

Miskolc - Szurkoljon Ön is velünk a City Drótjában a magyar csapatnak!

Miskolc - Szurkoljon Ön is velünk a City Drótjában a magyar csapatnak!

Nem kell több ezer kilométert utazni Franciaországig, nem kell tülekedni a reptéren, az autópályán, nem kell órákat várni a stadionba való belépésre, nincs motozás, nincsenek huligánok, viszont foci az van a miskolci Drót Bisztró Eb-teraszán. Ott, ahol a magyar labdarúgó-válogatott minden Európa-bajnoki meccsét nyomon lehet követni, kényelemesen ülve és kivetítőn szemlélve az eseményeket, HD-minőségben. Elsőként ma 18 órától, amikor az első meccset az osztrákok ellen játsszuk.

Érdemes asztalt foglalni, és egy kellemes vacsora vagy a sörakció adta lehetőségeket kihasználva, habos nedű kortyolgatása közben bisztrózni a Drót Eb-teraszán, a City Hotel hűs árnyékában. Ott, ahol az est házigazdája Veres László lesz, aki két vendéget is meghívott, a DVTK egykori NB I-es játékosát, edzőjét, Vitelki Zoltánt, és lapunk sportújságíróját, Berecz Csabát.

A program 17.30-kor indul, lesz majd góltotó minden vendég számára, a tutit mondóknak ajándékokkal, valamint a meccs szünetében focikvíz játék nyereményekért. Jöjjön el, és szurkoljon Ön is velünk a City Drótjában Magyarországnak!

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában