Helyi közélet

2015.12.22. 14:23

A gyógypedagógiáról tanácskoztak Sátoraljaújhelyen

Sátoraljaújhely - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az Egységes Gyógypedagógiai és Módszertani Intézménynek kell ellátnia az utazó gyógypedagógiai hálózatot.

Sátoraljaújhely - Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az Egységes Gyógypedagógiai és Módszertani Intézménynek kell ellátnia az utazó gyógypedagógiai hálózatot. A szolgálat keretében a speciális általános iskolák pedagógusai végzik azon általános iskolai tanulók fejlesztését, melyek valamely területen speciális nevelést igényelnek. A sátoraljaújhelyi és a környező településeken működő alapfokú oktatási intézményekben az EGYMI újhelyi és a sárospataki tagintézményében dolgozó gyógypedagógusok látják el ezt a feladatot. A sátoraljaújhelyi gyógypedagógiai intézmény vezetője az általános iskolák vezetői számára rendezett tanácskozást, melynek keretében az utazó gyógypedagógiai hálózat működésével kapcsolatosan felmerült kérdéseket beszélték meg.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában