Helyi közélet

2015.11.07. 19:21

Fidesz-KDNP: Megvédjük a miskolci Jobbiktól a Salkaházi programot

Miskolc - A Salkaházi Sára programban résztvevő miskolci nyugdíjasok az elmúlt napokban számtalan módon és fórumon adtak hangot mélységes felháborodásuknak.

Miskolc - A Salkaházi Sára programban résztvevő miskolci nyugdíjasok az elmúlt napokban számtalan módon és fórumon adtak hangot mélységes felháborodásuknak.

Az idős emberek a program világhálós közösségi oldalától kezdve, társasági összejöveteleiken és újságcikkekben kérték ki maguknak azt, hogy a Jobbik politikusai a legnagyobb nyilvánosság előtt vonták kétségbe gúnyolódva, cinikus módon, a „salkaházis” nyugdíjasok szerény tízezer forintos juttatásának a jogosságát. A véleményüket a nyilvánosság különféle fórumain is vállaló idős emberek közül többen kikérték maguknak, hogy ők, akiknek egy egész ledolgozott élet van a hátuk mögött, úgymond a „bulizásért” cserébe hagyták volna magukat „megvásárolni”.

(A miskolci Jobbik, már tavaly, a Salkaházi programról szóló közgyűlési vitában is az MSZP mellé állt és együtt szidták azt, egyszerű szavazatvásárlásnak gúnyolva a Salkaházi Sára programot.)

A miskolci jobbikosok minapi nyilatkozatukkal megint túlmentek minden határon és újfent kimutatták a foguk fehérét.

A Fidesz-KDNP képviselőcsoport, a jelenlegi városvezetés nevében kijelentem, hogy nem engedünk a Jobbikos politikai nyomásnak. Nem engedjük, hogy a Salkaházi Sára program kedvezményeit, például a szerény tízezer forintos juttatásokat, a „salkaházis” szórakoztató rendezvényeket, a városi nyugdíjasvédelmi programunkat és intézkedéseit, a Jobbik veszélyeztesse, megszüntetéssel fenyegesse!

A Salkaházi Sára program Miskolcon folytatódni fog!

- Soós Attila, a FDESZ képviselőcsoportjának vezetője -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában