Helyi közélet

2015.09.04. 18:43

Videó: Előzetesben a miskolci kitartott

Miskolc - A miskolci rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki 17 éves élettársa prostitúciós tevékenységéből tartatta ki magát.

Miskolc - A miskolci rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki 17 éves élettársa prostitúciós tevékenységéből tartatta ki magát.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya gyermekprostitúció kihasználása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Á. László 45 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozók 2015. szeptember 2-án délután rajtaütöttek egy Miskolc belvárosi ingatlanon, mert bejelentés érkezett arról, hogy ott fiatalkorú lányok prostitúciós tevékenységet folytatnak. Az ellenőrzés során a lakásban a rendőrök egy 17 éves lányt igazoltattak, aki elismerte, hogy prostitúciós tevékenységet folytat és az ebből szerzett bevételéből élettársának folyamatosan részesedést kell fizetnie.

Ezt követőem a Felderítő Alosztály munkatársai az említett ingatlanhoz közeli egyik utcában 15 óra 50 perckor elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Á. Lászlót. A férfi kihallgatása során tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

A terheltet a Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az illetékes járás bíróság 2015. szeptember 4-én elrendelt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában