Helyi közélet

2015.08.25. 08:18

Újraindult a vonatközlekedés a miskolci vonalon

Budapest, 2015. augusztus 24., hétfő (MTI) - Újraindult a vonatközlekedés a miskolci vonalon Isaszeg és Gödöllő között, hétfőn 20 órától már nem fogadják el a vasúti jegyeket és bérleteket a gödöllői héven és a Volánbusz járatain - közölte a Mávinform hétfőn este.

Budapest, 2015. augusztus 24., hétfő (MTI) - Újraindult a vonatközlekedés a miskolci vonalon Isaszeg és Gödöllő között, hétfőn 20 órától már nem fogadják el a vasúti jegyeket és bérleteket a gödöllői héven és a Volánbusz járatain - közölte a Mávinform hétfőn este.A tájékoztatás szerint újra használható az egyik vágány Isaszeg és Gödöllő között, a vonatpótló buszokra már nem kell átszállni, késésekre azonban továbbra is számítani kell. A menetrend szerinti közlekedés csak kedden délre állhat helyre, miután a másik vágányon is végeznek a munkálatokkal.

Korábban Isaszeg és Gödöllő állomás között fák dőltek a vasúti pályára, a felsővezeték mindkét vágány felett leszakadt, a tartószerkezetek is megsérültek, ezért hétfő kora délutántól szünetelt a vonatközlekedés ezen a szakaszon.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában