Helyi közélet

2015.08.13. 13:42

Rács mögött tudnák a sajókeresztúri besurranó tolvajt

Sajókeresztúr - Táskát, iratokat, pénzt emelt el egy sajó­keresztúri házból.

Sajókeresztúr - Táskát, iratokat, pénzt emelt el egy sajó­keresztúri házból.

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy nővel szemben, aki besurrant egy sajókeresztúri ingatlanba, ahonnan válltáskát tulajdonított el. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rend­őrkapitányság B. Gáborné 54 éves kazincbarcikai lakossal szemben. A nő Sajókeresztúrban május 11-én, dél körül bement egy családi ház nyitott ajtaján, majd az előszobából elemelt egy válltáskát a benne lévő személyes iratokkal és majd’ 1000 forint készpénzzel. A besurranó ezt követően gyorsan elmenekült a helyszínről.

A lakossági bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd a sajóecsegi vasútállomáson elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában