Helyi közélet

2015.08.28. 16:19

Az ingatlan már a mezőkövesdi klub tulajdona

Mezőkövesd - Ahová a szállodát építené a kövesdi klub, az a terület tavaly került a tulajdonukba.

Mezőkövesd - Ahová a szállodát építené a kövesdi klub, az a terület tavaly került a tulajdonukba.

Szerdán megírtuk, hogy a Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft. nyílt közbeszerzést írt ki egy 42 szobás sportszálló építésére a város melletti, Zsóry fürdő belterületén lévő kempingben. Érdeklődésünkre dr. Fekete Zoltán, Mezőkövesd polgármestere elmondta, hogy a város 2014 augusztusában adta el a négyhektáros területet a klub számára. Azóta nagyot lépett előre az NB II-es labdarúgócsapatot működtető Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft., amelynek már elkészült ott két szabványméretű futballpályája. A kövesdi klub korábbi tájékoztatása alapján ugyanitt készül egy fedett, nagyméretű műfüves játéktér, valamint egy kézilabdapálya-méretű csarnok is. A sportszálló majdani avatása után pedig az országban egyedülálló komplexum jön létre, hiszen pár száz méteres „körben” mindent megvalósítanak, amire a zavartalan edzőtáborozáshoz, bajnoki készülődéshez szükség lesz.

Szerettük volna a beruházással kapcsolatban megszólaltatni Tállai András klubelnököt is, aki azonban ebben az ügyben nem kívánt nyilatkozni.

ÉM-KT


Budapest/Mezőkövesd, 2015. augusztus 26., szerda (MTI) - A Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft. nyílt közbeszerzést írt ki egy 42 szobás sportszálló építésére, amelynek a becsült költsége nettó 500 millió forint - a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában