Helyi közélet

2015.07.29. 17:14

Téglák zuhantak le a tetőről Miskolcon a Szinva terasz közelében

Miskolc - Nagyobb tégladarabok estek le hétfőn az egyik belvárosi épület tetejéről, szerencse, hogy éppen nem sétált arra senki.

Miskolc - Nagyobb tégladarabok estek le hétfőn az egyik belvárosi épület tetejéről, szerencse, hogy éppen nem sétált arra senki.

Akár sétálhatott is volna, hiszen arról a házról – Széchenyi utca 22. szám – van szó, amely a Szinva terasz közelében található a Szinva patak partján. Közvetlen szomszédságában a romos, egykori Aranycsillag szálló, először azt hittük, annak tetejéről zuhant a járdára a macskalépcső, ugyanis láthatólag az „adta meg magát”, megrongálva kissé a hajdani szálló omladozó tetejét is.

Az utca érintett szakaszát kordonnal vették körül (rajta Police felírat). A rendőrségtől megtudtuk, a rendőrjárőr észlelte a bajt, az ő jelzésére kerítették le a területet. Kinn volt a tűzoltóság is, de nem avatkoztak be, átadták az ügyet az ingatlankezelőnek. Az épületben ugyanis magánlakások vannak, amelyeket a MIK Zrt. kezel. Az ügyben a társasház lakóközössége a jövő héten hívja össze közgyűlését, akkor döntenek majd arról, hogy milyen lépésekben hárítják el a balesetveszélyt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában