Helyi közélet

2015.04.27. 17:24

Előzetesben az útonálló Miskolcon

Miskolc - További fogva tartását rendelte el a nyomozási bíró annak a férfinak, aki a napokban Miskolcon rátámadt egy nőre.

Miskolc - További fogva tartását rendelte el a nyomozási bíró annak a férfinak, aki a napokban Miskolcon rátámadt egy nőre.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság B. Tamás, 22 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Miskolcon, a József Attila úton 2015. április 24-én 1 órakor egy nő táskáját hátulról megragadta, a sértett próbált ellenállni, de a bántalmazás után a földre került. A támadó a zsákmányt megszerezve elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök nyolc órán belül azonosították, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Tamást. A Miskolci Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette a férfit, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a Miskolci Járásbíróság 2015. április 26-án elrendelt.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában