Helyi közélet

2015.03.18. 11:36

Rejtély: Mi okozta a halálos tüzet Taktakenézen?

Taktakenéz - A döbbenet uralkodik Taktakenézen: hogy éghetett halálra két kisgyerek?

Taktakenéz - A döbbenet uralkodik Taktakenézen: hogy éghetett halálra két kisgyerek?A szűkszavú rend­őrségi jelentés ennyit tartalmaz: „2015. március 16-án 14 óra 30 perc körül egy taktakenézi családi ház udvarán lévő gödörben ismeretlen okból tűz keletkezett, melynek során egy hatéves kislány és egy négyéves kisfiú életét vesztette. A megyei rendőr-főkapitányság az ügy körülményeinek tisztázására, szakértők bevonásával nyomozást rendelt el.”

Betemették a gödröt

A Kakas-dombi telepen lévő ház hátsó udvarán – kedden délelőtti ott jártunkkor – már csak egy friss földhányás tanúskodik arról, hogy ott történt valami. Körülötte egy kissé kormos ágyrugózat – korábban azt hitték, az gyulladt ki, de a helybéliek szerint azt csak később dobták rá a tátongó gyilkos gödörre –, meg egy fekete fólia, aminek funkciójáról van elképzelésünk. A tragédia mementói. Hátborzongató ránézni is.

Ez a helyszín, ahol alig egy nappal korábban halálra égett a két kisgyermek. Mindenki értetlenül áll az eset előtt. Miért mentek a gyerekek a gödörbe játszani? Mi okozta a halálos tüzet? Miért nem látta, hallotta senki, hogy megtörtént a baj? Kinek, kiknek a felelőssége az egész?

A feltoluló kérdésekre – minden reményeink szerint – a rendőrségi nyomozás tud majd választ adni. De még az sem hozza vissza az életbe a két ártatlan, az életből még oly’ keveset megtapasztalt lelket, akik fényképeken, szeretteik lelkében élhetnek már csak tovább.

ÉM-SZB



Taktakenéz - Taktakenéz lakói nem tudnak magyarázatot találni a két kisgyerek tűzhalálára. tovább »

Taktakenéz - A baleset helyszínén életét vesztette az a két kisgyerek, aki hétfő délután égett halálra a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Taktakenézen. tovább »

Budapest, 2015. március 16., hétfő (MTI) - Halálra égett két kisgyerek Taktakenézen. tovább »

Taktakenéz - Két gyermek halálesetének körülményeit vizsgálja a rendőrség. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában