Helyi közélet

2015.03.24. 08:44

A felelősség a kérdés Taktakenézen

Taktakenéz - A rendőrség még nyomoz a két kisgyerek tűzhalála miatt.

Taktakenéz - A rendőrség még nyomoz a két kisgyerek tűzhalála miatt.Nehezen tudnak a helybéliek napirendre térni a múlt hétfői tragédia óta. Két kisgyerek, a négyéves Nikolász és a hatéves Amanda az udvaron játszottak egy ásott gödörben. A gödörben lévő szemét, gallyak még tisztázatlan okokból meggyulladtak. A kicsik – akik egyébként unokatestvérek voltak – nem tudtak kimászni a gödörből, bennégtek. A kisfiú édesanyja talált rájuk, ám a mentőhelikopteres segítség sem volt elég, holtan szedték ki őket a gödörből.



A döbbenet uralkodik…

A település lakói döbbenten állnak a tragédia előtt. Mindkét kicsit rendesen járatták óvodába, a tragédia napján délben kérték el őket, hogy ebéd után már otthon lehessenek. Az óvoda közelében két az intézmény szomszédságában lakó helyivel beszélgetve azt tudtuk meg, hogy az óvónők mindig rendesen bánnak a gyerekekkel, igyekeznek családiasan nevelni.

A két meghalt kisgyermek családja is képtelen feldolgozni, hogy a gyerekek nincsenek többé. Segíthet a gyász feldolgozásában, hogy vasárnap kora délután végső nyugalomra helyezték a kicsiket a taktakenézi temetőben.

A rendőrség folytatja a nyomozást, amelynek a feladata, hogy kiderüljön, terhel-e felelősség valakit a gyermekek halála miatt. Azt kell megállapítaniuk, hogy kire, kikre volt bízva a kisfiú és a kislány. Nem megerősített hírek szerint – mivel a dédnagymamánál voltak a gyerekek a tragédia idején – felvetődhet az ő felelőssége.

ÉM-SZB


Taktakenéz - Taktakenéz lakói nem tudnak magyarázatot találni a két kisgyerek tűzhalálára. tovább »

Taktakenéz - A döbbenet uralkodik Taktakenézen: hogy éghetett halálra két kisgyerek? tovább »

Taktakenéz - A baleset helyszínén életét vesztette az a két kisgyerek, aki hétfő délután égett halálra a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Taktakenézen. tovább »

Budapest, 2015. március 16., hétfő (MTI) - Halálra égett két kisgyerek Taktakenézen. tovább »

Taktakenéz - Két gyermek halálesetének körülményeit vizsgálja a rendőrség. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában