Helyi közélet

2015.01.16. 16:28

Virág helyett viperával akart békülni a miskolci férj

Miskolc - Különélő felesége munkahelyére ment, majd a nála lévő teleszkópos bottal akart nyomatékot adni szavának egy miskolci férfi.

Miskolc - Különélő felesége munkahelyére ment, majd a nála lévő teleszkópos bottal akart nyomatékot adni szavának egy miskolci férfi.A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság vétség és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást É. Norbert, 40 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. január 13-án a tőle külön költözött feleségét felkereste annak munkahelyén, egy üzletházban, akit előbb életveszélyesen megfenyegetett, majd a zsebéből elővett egy viperát és azzal többször a köztük lévő üvegajtóra csapott. A garázda férj cselekményével olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsított, amely alkalmas volt arra, hogy az ott tartózkodókban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a járőrök a helyszínen elfogták, megbilincselték és a rendőrkapitányságra előállították a virág helyett viperával közeledni akaró férjet, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában