Helyi közélet

2015.01.31. 15:15

Brigiék nem fognak fázni!

Miskolc - Brigittának, a gyermekét egyedül nevelő 20 éves anyának sűrű napja volt pénteken.

Miskolc - Brigittának, a gyermekét egyedül nevelő 20 éves anyának sűrű napja volt pénteken. Miután segítségkérő cikkünkre felfigyelt a miskolci polgármesteri hivatal, segítettek neki állást találni, s reggel tisztázódott: Brigi 9-én kezdheti meg konyhalányi munkáját a Könyves Kálmán Iskolában. 11-re már otthon kellett lennie, hogy átvegye a 2,5 köbméter szociális tűzifát, aztán elsietett az álláshoz szükséges tüdőszűrésre. Egy hernádnémeti család is bejelentkezett: visznek nekik játékokat, az ő gyermekükről lekerült gyermekruhákat, cipőket – s ezt a jövőben is folytatni kívánják. A kétéves Bandika is kifáradt estére, de nem akart elaludni, míg nem látja az anyukáját az önkormányzati tévében.

ÉM-SzK


Miskolc - Még három nap sem telt el segítségkérő cikkünk megjelenése óta, s a gyermekét egyedül nevelő 20 éves édesanya sorsa jóra fordult. tovább »

Miskolc - A lyukóvölgyi helyrajzi számon a kapuban vár bennünket Brigitta. A csöpp, szoba-konyhás házban a kétéves Bandika az érkezők láttán abbahagyja a makarónievést, pedig kedvence a tészta. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában