Helyi közélet

2014.11.29. 02:43

Szerezzünk együtt örömet a girincsi gyermekeknek!

Girincs, Miskolc - Több olvasónk is jelezte: már készül, arra, hogy idén is csatlakozzon az Észak-Magyarország karácsonyi Segítünk akciójához. Csak arra vár, hogy megtudja, mivel is szerezhetne örömet, s persze kiknek.

Girincs, Miskolc - Több olvasónk is jelezte: már készül, arra, hogy idén is csatlakozzon az Észak-Magyarország karácsonyi Segítünk akciójához. Csak arra vár, hogy megtudja, mivel is szerezhetne örömet, s persze kiknek. Nos, a girincsi intézmény lakóit nem tudjuk mind bemutatni, de néhányukat igen, vágyaikkal együtt. Az igazgatónőtől pedig megtudtuk, milyen játékok, eszközök volnának azok, amelyeket a legtöbben tudnának közösen használni. Az első riportunk, s felhívásunk e számunkban már olvasható.

Először látogattunk el a girincsi gyerekekhez. Kívülről körbejártuk az egykori Dőry-kastélyt, ahol több mint 120, értelmileg akadályozott, súlyosan és halmozottan fogyatékkal élő gyerekkel foglalkoznak, 3-tól 23 éves korig. Óvodásokkal, általános iskolásokkal és speciális szakképzésben részt vevőkkel...

Riportunk és az akció részletei a szombati Észak-Magyarországban olvasható.

ÉM-SZK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában