Helyi közélet

2014.11.16. 13:55

Interjú: Dj Jessen

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere DJ Jessen volt, aki egyenesen a Fülöp-szigetekről érkezett és minden fontos információt elmesélt a miskolci hallgatók számára.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere DJ Jessen volt, aki egyenesen a Fülöp-szigetekről érkezett és minden fontos információt elmesélt a miskolci hallgatók számára.

Szabi: Hogyan kerültél a lemezjátszók mögé és mi az oka annak, hogy most a városunkban vagy?

Dj Jessen: Már kicsi korom óta intenzíven érdeklődöm a zene iránt és mindig is tudtam, hogy egyszer ezzel akarok foglalkozni komolyabb szinten is. Az utóbbi 14 évemet egy óceánjáró hajón tölthettem, ahol szinte minden este én voltam a felelős, hogy a több ezer fő szórakoztatását megoldjam. Nem mondom az elején nagy kihívás volt, de aztán szépen egymásra hangolódtunk és elmondhatom, hogy nagyon remek évek voltak, valamint sok jó buli. Aztán majd kiderül lesz-e folytatás..:) Az ok pedig amiért most itt tudok lenni nálad is a rádióban és Miskolcon, az nagyon egyszerű. 5 éve kint a hajón

megismertem egy csodaszép magyar lányt, aki ide való Miskolcra és aki azóta már a feleségem, szóval most épp itt vagyok az ő családjánál, de hamarosan megyek vissza Angliába, ahol most ő is van jelenleg. Ennyi a mi kis történetünk és nagyon boldogok vagyunk együtt! :)

Szabi: Mit kell tudnunk a Fülöp-szigeteki tánczenei kultúráról? Vannak-e ismert zenészek, Dj-k?

Dj Jessen: Nagyon nagy nevek nem származnak onnan, így igazi világsztárt sem tudok mondani.A bulik hangulata mindig kellemes és az emberek a zene szeretete miatt mennek el egy rendezvényre nem pedig azért, hogy csak megmutassák magukat.. Vannak olyan partyk, ahol igazi nagy név zenél a közönségnek. Nemrég volt például Calvin Harris, akit senkinek sem kell bemutatni. Elmondható tehát, hogy Európa adja az igazán nagy neveket és a mai világban, ahol az interneten minden elérhető, nálunk is az, igazán nagy sztárok, akikért az emberek rajonganak, Európából érkeznek.

Szabi: Milyen stílust érzel magadénak?

Dj Jessen: A hajón, ahol zenéltem több korosztályt ki kellett szolgálni a zenével, szóval játszottam r&b, dance, house, de még reggae korongokat is. Viszont, ha azt kérdezed számomra melyik zene, vagy stílus a kedvenc, akkor csakis a dance és house műfaj az, amiben leginkább otthonosan mozgok és szívesen hallgatom.

Szabi: Tervek?

Dj Jessen: Tervek mindig vannak és lesznek is. Azt szeretném, hogy a zene töltse ki a mindennapjaimat és nem csak mint Dj, hanem mint producer is le tudjam tenni az alapokat Európában. Itt szeretnék érvényesülni tehát az öreg kontinensen és remélem legközelebb már egy saját elkészült zenémről is be tudok számolni nektek Szabi! :)

Szabi: Köszönöm és sok sikert Mindenhez!

Dj Jessen: Köszönöm Szabi a lehetőséget!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában