Helyi közélet

2014.11.02. 11:13

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Sátoraljaújhely, Szerencs, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 1-jén történt rendőrségi eseményeiből.

Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Sátoraljaújhely, Szerencs, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. november 1-jén történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2014. november 1-jén négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy férfival az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt, az ózdi- és a tiszaújvárosi járőrök egy-egy fővel garázdaság, míg a szerencsi rendőrök egy személlyel tulajdon ellni szabálysértés elkövetése miatt alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Miskolci- és az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Kazincbarcikai-, a Miskolci-, és a Szerencsi-, míg további két esetben a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában hét személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában